Bouw je eigen droomhuis!

Je eigen droomhuis bouwen? Dat kan in Amersfoort! Er zijn diverse locaties waar bouwkavels te koop zijn en waar je je vast thuis zult voelen. Zo zijn er kavels in Bloeidaal, in Vathorst en binnenkort komen er bouwkavels beschikbaar op De Lichtenberg.

Bloeidaal

Fotografie rondom Bloeidaal in het kader van kavelverkoop.

De Lichtenberg

dl300x250mediumrectangle

Vathorst

Woningen, huizen Vathorst Amersfoort

Ruime kavels die jouw de kans bieden zelf het huis van je dromen te bouwen. Aan de rand van Amersfoort en toch zo dicht bij de binnenstad. Centraal gelegen in Nederland en met een prachtig natuurgebied als achtertuin.

Midden in een van Amersfoorts mooiste wijken met een rijke cultuurhistorie van architectuur, stedenbouw en landschap. Royaal wonen met de historische binnenstad, centraal station en uitvalswegen vlakbij. Genoeg reden om te kiezen voor De Lichtenberg.

De wijk Vathorst leeft volop en is mateloos populair bij mensen die een nieuw huis zoeken dicht bij het gezellige stadshart van Amersfoort. Elke wijk is weer anders. Maar wij kunnen zo veel vertellen. Kom langs, wandel rond en proef zelf de sfeer.

Op de hoogte blijven van kavelnieuws?

Wil je op de hoogte blijven van het kavelaanbod in regio Amersfoort? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Afbeelding doe de woontest

Blogs over zelf een huis bouwen

Wat is er nu mooier dan jouw eigen woonwensen vorm te kunnen geven? Wanneer je zelf een huis bouwt, heb je vanaf het uitzoeken van de bouwgrond, tot aan de oplevering zelf de regie in handen.

Een prettige gedachte maar wellicht ook heel nieuw om te doen. Kaveladviseur Mathilde van der Sanden en Stadsmakelaar Margo de Groot plaatsen daarom regelmatig tips om de regie goed te kunnen voeren.