Jouw nieuwe thuis verdient deskundig advies!

Een huis kopen is vaak de grootste uitgave van je leven. Het is ook een emotionele beslissing. Het wordt tenslotte jouw thuis voor de komende jaren. Juist als het op onderhandelen aankomt, is het zaak je hoofd koel te houden. Het kan daarom geen kwaad om een makelaar in de arm te nemen. Wij maken het je gemakkelijk met een overzicht van NVM-makelaars in de regio Amersfoort.

Een greep uit de meer dan 60 NVM-makelaars in de regio

Floris de Makelaar

Plantageweg 11b
3833AZ AMERSFOORT
www.floris de makelaar.nl

Govaert Makelaardij

Nijverheidsweg-Noord 40-A
3812PM AMERSFOORT
www.govaert.nl

Margitte Schoof Makelaardij o.g.

Everard Meijsterweg 58- A
3817 HE AMERSFOORT
www.schoofmakelaardij.nl

Makelaardij o.g. ‘de traa’

Westerdorpsstraat 17
3871 AT HOEVELAKEN
www.detraa.nl

Kooy Makelaars Soesterberg B.V.

Postweg 40
3769 BX SOESTERBERG
www.kooymakelaars.nl

Marèll Makelaars

Arnhemseweg 2 – 314
3817 CH AMERSFOORT
https://marellmakelaars.nl/

Nijland Baarn

Eemnesserweg 55
3743 AE BAARN
www.prinsmakelaars.nl

van Wijk makelaars

Soesterbergsestraat 46
3768 EJ Soest
www.vanwijkmakelaars.nl/

Den Daas Vastgoed & Taxaties B.V.

Hamersveldseweg 10a
3833 GP LEUSDEN
www.dendaasvastgoed&taxatiesbv.nl

Aankoopmakelaar

Je kunt een makelaar inschakelen om jouw droomhuis voor je te zoeken. Je kunt hem ook inschakelen als adviseur bij het aankopen van een huis.

Met een NVM-aankoopmakelaar heb je een eigen deskundige en iemand die jouw belangen let.  Je kunt vrijblijvend een gesprek aanvragen. Vervolgens kun je het aankoopproces van begin tot einde regelen alleen bepaalde delen.

Verkoopmakelaar

Je wilt je huis of woning verkopen? Daar komt heel wat bij kijken. Welke valkuilen zijn er, ben je zelf in staat de onderhandelingen te voeren? Daarom is het handig als je je laat bijstaan door een NVM verkoopmakelaar. Deze bemiddelt en ondersteunt bij de verkoop van jouw huis, komt op voor jouw belangen en zorgt ervoor dat jouw huis voor de beste prijs wordt verkocht.

Taxatie

Een taxatie geeft antwoord op de marktwaarde van jouw woning wanneer je een nieuwe woning koopt of u je hypotheek oversluit. Geldverstrekkende instellingen eisen dat een gecertificeerde taxateur de taxatie doet. Dat kan bij een NVM-taxateur. De taxateur bepaalt de marktwaarde van de woning zoals deze past in de woningmarkt van jouw regio.

Mis het niet!

Tips voor starters, nieuws over wonen in regio Amersfoort en wat er te beleven valt in de omgeving? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.