Jouw nieuwe thuis verdient deskundig advies!

Een huis kopen is vaak de grootste uitgave van je leven. Het is ook een emotionele beslissing. Het wordt tenslotte jouw thuis voor de komende jaren. Juist als het op onderhandelen aankomt, is het zaak je hoofd koel te houden. Het kan daarom geen kwaad om een makelaar in de arm te nemen. Wij maken het je gemakkelijk met een overzicht van NVM-makelaars in de regio Amersfoort.

Een greep uit de meer dan 60 NVM-makelaars in de regio

Prins Makelaars b.v.

Eemnesserweg 55
3743 AE BAARN
www.prinsmakelaars.nl

Verrips Makelaardij o.z

Burg. Grothestraat 15
3761 CK Soest
www.verrips.nl

Amerstad NVM-Makelaardij o.g.

Laan naar Emiclaer 24
3823 EH AMERSFOORT
www.amerstad.nl

AR Makelaardij

Robijnweg 11
3817 GE Amersfoort
www.armakelaardij.nl/

CallEgas Makelaardij o.z.

Soesterbergsestraat 1
3768 EA SOEST
www.callegas.nl

Snel ERA makelaars

Hamersveldseweg 49
3833 GL LEUSDEN
www.snel-makelaardij.nl

Buijs Regiomakelaars Amersfoort B.V.

Arnhemseweg 13
3811 NN AMERSFOORT
www.buijsregiomakelaars.nl

REINERIE GARANTIEMAKELAARS AMERSFOORT

Waterdreef 166
3824 HB AMERSFOORT
www.reinerieamersfoort.nl

Van Berkum Makelaars

Nieuw Baarnstraat 93
3743 BP Baarn
www.vanberkummakelaars.nl

Aankoopmakelaar

Je kunt een makelaar inschakelen om jouw droomhuis voor je te zoeken. Je kunt hem ook inschakelen als adviseur bij het aankopen van een huis.

Met een NVM-aankoopmakelaar heb je een eigen deskundige en iemand die jouw belangen let.  Je kunt vrijblijvend een gesprek aanvragen. Vervolgens kun je het aankoopproces van begin tot einde regelen alleen bepaalde delen.

Verkoopmakelaar

Je wilt je huis of woning verkopen? Daar komt heel wat bij kijken. Welke valkuilen zijn er, ben je zelf in staat de onderhandelingen te voeren? Daarom is het handig als je je laat bijstaan door een NVM verkoopmakelaar. Deze bemiddelt en ondersteunt bij de verkoop van jouw huis, komt op voor jouw belangen en zorgt ervoor dat jouw huis voor de beste prijs wordt verkocht.

Taxatie

Een taxatie geeft antwoord op de marktwaarde van jouw woning wanneer je een nieuwe woning koopt of u je hypotheek oversluit. Geldverstrekkende instellingen eisen dat een gecertificeerde taxateur de taxatie doet. Dat kan bij een NVM-taxateur. De taxateur bepaalt de marktwaarde van de woning zoals deze past in de woningmarkt van jouw regio.

Mis het niet!

Tips voor starters, nieuws over wonen in regio Amersfoort en wat er te beleven valt in de omgeving? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.