Jouw nieuwe thuis verdient deskundig advies!

Een huis kopen is vaak de grootste uitgave van je leven. Het is ook een emotionele beslissing. Het wordt tenslotte jouw thuis voor de komende jaren. Juist als het op onderhandelen aankomt, is het zaak je hoofd koel te houden. Het kan daarom geen kwaad om een makelaar in de arm te nemen. Wij maken het je gemakkelijk met een overzicht van NVM-makelaars in de regio Amersfoort.

Een greep uit de meer dan 60 NVM-makelaars in de regio

Succes Makelaars B.V.

Hamersveldseweg 72
3833 GS LEUSDEN
www.succesmakelaars.nl

Buijs Regiomakelaars Amersfoort B.V.

Arnhemseweg 13
3811 NN AMERSFOORT
www.buijsregiomakelaars.nl

Dé Register Makelaar

Oosterdorpsstraat 2
3871 AD HOEVELAKEN
www.deregistermakelaar.nl

Rigter Makelaars

Eemnesserweg 10
3741 GA BAARN
www.rigter.nl

Drenth Makelaars

Bergstraat 39- 41
3811 NG AMERSFOORT
www.drenthmakelaars.nl

Schimmel Makelaardij Onroerend Goed B.V.

Maarsbergseweg 8
3931 JH WOUDENBERG
www.schimmelmakelaardij.nl

Bea de Bruin Makelaardij

Doornseweg 32
3832 RM LEUSDEN
www.beadebruinmakelaardij.nl

Majoor Makelaars

Kerkstraat 83 A
3764 CS SOEST
www.makelaarsmajoor.nl

AR Makelaardij

Robijnweg 11
3817 GE Amersfoort
http://www.armakelaardij.nl/

Aankoopmakelaar

kind-op-bank_rechtenvrij_web

Je kunt een makelaar inschakelen om jouw droomhuis voor je te zoeken. Je kunt hem ook inschakelen als adviseur bij het aankopen van een huis.

Met een NVM-aankoopmakelaar heb je een eigen deskundige en iemand die jouw belangen let.  Je kunt vrijblijvend een gesprek aanvragen. Vervolgens kun je het aankoopproces van begin tot einde regelen alleen bepaalde delen.

Verkoopmakelaar

slaapkamer_rechtenvrij_web

Je wilt je huis of woning verkopen? Daar komt heel wat bij kijken. Welke valkuilen zijn er, ben je zelf in staat de onderhandelingen te voeren? Daarom is het handig als je je laat bijstaan door een NVM verkoopmakelaar. Deze bemiddelt en ondersteunt bij de verkoop van jouw huis, komt op voor jouw belangen en zorgt ervoor dat jouw huis voor de beste prijs wordt verkocht.

Taxatie

kamer-wit_rechtenvrij_web

Een taxatie geeft antwoord op de marktwaarde van jouw woning wanneer je een nieuwe woning koopt of u je hypotheek oversluit. Geldverstrekkende instellingen eisen dat een gecertificeerde taxateur de taxatie doet. Dat kan bij een NVM-taxateur. De taxateur bepaalt de marktwaarde van de woning zoals deze past in de woningmarkt van jouw regio.

Mis het niet!

Tips voor starters, nieuws over wonen in regio Amersfoort en wat er te beleven valt in de omgeving? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.