Simone en Cees woning-17

5 interieurwinkels in historisch Amersfoort

Ben je altijd op zoek naar de leukste items voor in huis? In Amersfoort zijn er allerlei leuke winkels waar je de leukste spullen kunt vinden.

Sober en Stoer Wonen
Op Havik 21 vind je een ruime winkel met prachtige items voor een stoer interieur. Alle producten, van kussens tot tafels, zijn in dezelfde stijl te combineren. De tinten zijn allen sober, de materialen allen stoer. Dit samen zorgt voor een warme en landelijke sfeer in huis.

Goedgevonden
Voor de gekste, meest aparte spullen neem je een kijkje bij Goedgevonden. In de Mooierstraat vind je de winkel met allerhande producten. Van lampen tot schilderijen, kettinkjes, kleding, vazen en meer. De eigenaresse gaat allerlei markten af op zoek naar de leukste items. Kom een kijkje nemen!

WAAR
goedgevonden-stilleven

WAAR
Voor bijzondere duurzame producten neem je een kijkje bij WAAR op de Langestraat 56. Hier vind je een gevarieerd assortiment woonaccessoires, allen op de een of andere manier duurzaam geproduceerd. Dat kan zijn fairtrade, biologisch of bijvoorbeeld ecologisch.

Capanni Lifestyle
Als je houdt van natuurlijke materialen in huis is een bezoek aan Capanni Lifestyle de moeite zeker waard. Op de Grote Sint Jansstraat raak je geïnspireerd door natuurlijke stoffen en hoofdzakelijk handgemaakte meubelen. Ook vind je hier prachtig linnengoed en mode.

Matser Design
Voor de mooiste designproducten ga je naar Master Design. De winkel op de Arnhemsestraat telt vier verdiepingen vol met de mooiste items. Je vindt hier design van onder andere Pastoe, Artemide, Fritz Hansen en veel meer. Laat je inspireren!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hoe is het om te wonen in Amersfoort? Wat zijn de leukste evenementen? En waar moet je aan denken bij het huren of kopen van een woning? Schrijf je in voor de tweewekelijkse nieuwsbrief met daarin nieuws over (nieuwbouw)projecten, verhalen van inwoners en wooninspiratie.

 

nieuwsbrief-wonen