Ontdek Barneveld

Plaatje Barneveld

Barneveld is verrassend, vertrouwd en Veluws. Deze ambitieuze gemeente zit niet stil en ontwikkelt nieuwe woonwijken en bedrijventerreinen. Een goede bereikbaarheid is gegarandeerd dankzij A1 en A30. De gemeente omvat negen dorpen: keuze genoeg dus! 

Uitgelicht

Barneveld - Klompenpad
Barneveld

Loop het Paradijspad

Verken het buitengebied van Barneveld via een klompenpad.  

Meer over deze activiteit »
Barneveld - Nederlands Pluimveemuseum
Barneveld

Nederlands Pluimveemuseum

Ontdek de geschiedenis van de kip en het ei, natuurlijk in Barneveld!

Meer over deze activiteit »

Harmke

''Met de sociale cohesie zit het hier wel snor. Mensen kijken naar elkaar om. Dat heeft Barneveld voor op veel andere plaatsen.”

Negen dorpen, een goede bereikbaarheid, toeristische voorzieningen en veel bedrijven: Barneveld is méér dan ‘kip en ei’. Deze gemeente vernieuwt, verjongt en groeit. Lees erover in ons magazine La Vie!

Barneveld

Holzenbosch is een nieuw te bouwen woonwijk in Voorthuizen met 450 nieuwbouwwoningen.

3 of meer kamers | Divers m² | €vanaf 175.000
Lees verder

Werken in Barneveld

Wie kip zegt, zegt Barneveld... De gemeente is marktleider in de innovatieve pluimveesector en maakt deel uit van Food Valley. Vanwege de centrale ligging en goede bereikbaarheid zijn er in Barneveld ook veel bedrijven in de transport- en logistieke sector. Voorbeelden van bedrijven in Barneveld: Moba, Infor, Lagerwey, Dimension Data, Eurofins Analytico en de TeKa Groep. Ook in de andere gemeenten van Regio Amersfoort zijn veel inspirerende bedrijven te vinden met uitdagende vacatures.

MOBA

Het buitenlandgevoel van regio Amersfoort