Carrière in regio Amersfoort

Regio Amersfoort is de ideale regio om je gezin en je carrière te combineren. Ook als je buiten de regio werkt, want Amsterdam, Utrecht en andere grote steden liggen op een steenworp afstand. De regio zelf biedt veel werkgelegenheid, een grote diversiteit aan bedrijven en een bloeiend creatief centrum.

 

AkzoNobel Stationsgebied Amersfoort

Beste werkstad

De centrale ligging en goede bereikbaarheid zorgen ervoor dat veel bedrijven zich in regio Amersfoort vestigen. Je vindt hier bijvoorbeeld veel hoofd-kantoren. Niet voor niets is Amersfoort volgens Intermediair de 2e beste stad om in te werken!

Trein bij station Amersfoort

Uitvalsbasis

Regio Amersfoort is een prima uitvalsbasis als je elders werkt. Dankzij de goede bereikbaarheid zijn Zwolle, Den Bosch, Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam bijvoorbeeld allemaal binnen één uur te bereiken.

Eemhuis, Eemplein, Kade in Amersfoort

Creatieve stad

De creatieve beroepen zijn in regio Amersfoort boven-gemiddeld vertegenwoordigd. Logisch, want het ‘nieuwe werken’ is hier al jaren ingeburgerd en de leefomgeving is ideaal voor tweeverdieners met kinderen.

Studeren & wonen

Manon de Jong (23): "Mijn huisgenoten nemen me mee op sleeptouw. We hebben een kroegentocht gedaan waardoor ik al op veel plekken in het centrum ben geweest.”
Lees meer >

Unieke centrale ligging

regio Amersfoort centraal in Nederland

Reis je met de auto naar je werk? Of liever met de trein? Het maakt eigenlijk niet uit als je in regio Amersfoort woont. Door de centrale ligging is de hele Randstad uitstekend bereikbaar. Maar ook naar andere werksteden, zoals Apeldoorn, Zwolle, Arnhem, Nijmegen en Den Bosch ben je maximaal een uur onderweg.

Reistijden tabel vanuit Amersfoort

Carrière en wonen

Regio Amersfoort is niet alleen een goede keuze voor je carrière. Ook op het gebied van wonen is de regio erg aantrekkelijk. Je vindt hier de ideale mix tussen stad en natuur, historie en ontwikkeling, gezelligheid en rust. Prettig wonen én carrière maken: dat is wat regio Amersfoort zo uniek maakt. 

Uitgelicht

Woudenberg

Zeghezoom

18 exclusieve en riante vrijstaande en twee-onder-een-kapwoningen.

tot 6 kamers | 175 m² | €493.500 (vanaf)
Meer over deze woning »
Amersfoort

Figaro

16 rijwoningen nabij het centrum. Wat een kans!

4 kamers | divers m² | €215.000,- (vanaf)
Meer over deze woning »
Soest

Heezerengh

Vier vrijstaande villa’s, met elk hun eigen karakteristieke uiterlijk en gevelkleur.

3-4 kamers | 164-171 m² | €699.000,-
Meer over deze woning »

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van het woningaanbod in de regio Amersfoort en zien welke kansen er liggen voor je carrière? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niets!