Carrière in regio Amersfoort

Regio Amersfoort is de ideale regio om je gezin en je carrière te combineren. Ook als je buiten de regio werkt, want Amsterdam, Utrecht en andere grote steden liggen op een steenworp afstand. De regio zelf biedt veel werkgelegenheid bij een grote diversiteit aan bedrijven.

Beste werkstad

De centrale ligging en goede bereikbaarheid zorgen ervoor dat veel bedrijven zich in regio Amersfoort vestigen. Je vindt hier bijvoorbeeld veel hoofd-kantoren. Niet voor niets is Amersfoort volgens Intermediair de 2e beste stad om in te werken!

Trein bij station Amersfoort

Uitvalsbasis

Regio Amersfoort is een prima uitvalsbasis als je elders werkt. Dankzij de goede bereikbaarheid zijn Zwolle, Den Bosch, Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam bijvoorbeeld allemaal binnen één uur te bereiken.

Eemhuis, Eemplein, Kade in Amersfoort

Veel werkgelegenheid

Meer dan 15.000 bedrijven zorgen in de regio voor veel werkgelegenheid. En samen hebben zij veel vacatures te vervullen. In Regio Amersfoort is het daardoor goed mogelijk dichtbij huis te werken en het aantal woonwerkkilometers beperkt te houden.

Studeren & wonen

Manon de Jong (23): "Mijn huisgenoten nemen me mee op sleeptouw. We hebben een kroegentocht gedaan waardoor ik al op veel plekken in het centrum ben geweest.”
Lees meer >

Unieke centrale ligging

regio Amersfoort centraal in Nederland

Reis je met de auto naar je werk? Of liever met de trein? Het maakt eigenlijk niet uit als je in regio Amersfoort woont. Door de centrale ligging is de hele Randstad uitstekend bereikbaar. Maar ook naar andere werksteden, zoals Apeldoorn, Zwolle, Arnhem, Nijmegen en Den Bosch ben je maximaal een uur onderweg.

Reistijden tabel vanuit Amersfoort

Carrière en wonen

Regio Amersfoort is niet alleen een goede keuze voor je carrière. Ook op het gebied van wonen is de regio erg aantrekkelijk. Je vindt hier de ideale mix tussen stad en natuur, historie en ontwikkeling, gezelligheid en rust. Prettig wonen én carrière maken: dat is wat regio Amersfoort zo uniek maakt. 

Uitgelicht

Nijkerk

Het Spaanse Leger

Het Spaanse Leger is niet zomaar een wijk, het is een ambitieus en onderscheidend project dat de essentie van Nijkerks agrarische geschiedenis omarmt.

4 kamers | 129 tot 145 m2 m² | €449.500 - 630.00
Meer over deze woning »
Amersfoort

Nieuwbouw Rengerswetering

Aan de oostzijde van Bunschoten-Spakenburg is de ontwikkeling van wooneilanden  Rengerswetering in […]

kamers | m² | €
Meer over deze woning »
Bunschoten

Nieuwbouw Rengerswetering

Aan de oostzijde van Bunschoten-Spakenburg is de ontwikkeling van wooneilanden  Rengerswetering in volle gang. De bouw van Eiland 1, 2 en 3 zijn inmiddels gerealiseerd  en Eiland 4 verloopt voorspoedig. Het vervolg is de realisatie van ruim 230 woningen op Eiland 5. 

kamers | m² | €
Meer over deze woning »

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van het woningaanbod in de regio Amersfoort en zien welke kansen er liggen voor je carrière? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niets!