Ontdek Baarn

Plaatje Baarn

In Vorstelijk Baarn woon je in een aantrekkelijke omgeving. Deze plaats heeft een schitterende uitstraling met al haar lanen en landhuizen. Wie een goed bereikbare woonplaats zoekt, kan ook in Baarn terecht. De A1 en A27 liggen dichtbij. 

Uitgelicht

Lage Vuursche
Baarn

Fietsen en wandelen

Ontdek bossen, kastelen en het rijke verleden van Baarn en Lage Vuursche.

Meer over deze activiteit »
Baarn - Kasteel Groeneveld
Baarn

Landgoed Groeneveld

Bezoek dit landgoed van ruim 130 hectare en proef de vorstelijke sfeer.

Meer over deze activiteit »
Baarn - Paleis Soestdijk
Baarn

Bezoek Paleis Soestdijk

Als je aan Vorstelijk Baarn denkt, mag Paleis Soestdijk niet ontbreken.

Meer over deze activiteit »

Angeli 

 ''Baarn biedt zo ontzettend veel mogelijkheden en variatie. In mensen, in natuur, in winkels, voorzieningen en uitgaansmogelijkheden.''

Baarn is groen, bosrijk, schoon en rustiek. Woon jij straks in je eigen paleisje in dit vorstelijke dorp, te midden van rust, ruimte en natuur? Lees erover in ons magazine La Vie!

En wist je dat Baarn een terras heeft dat in de top 10 staat van de terras top 100? Breng vooral eens een bezoekje aan Eemlust. Gelegen op een unieke locatie in het “Vorstelijke” Baarn, in het Nationaal Landschap Arkemheen – Eemland, het fotogenieke landschap dat dan ook weer behoort tot de twintig mooiste van Nederland.

Werken in Baarn

Woon je in Baarn? Dan kun je dichtbij huis werken. In Baarn vind je werkgevers als Van Wijnen, PharmaLead Healthcare, Inproba, Amerpoort, Sherpa en Paleis Soestdijk. Ook het Mediapark in Hilversum en ongeveer 15.000 bedrijven in Amersfoort liggen vlakbij. Er is voor ieder wat wils!

Station Baarn

Het buitenlandgevoel van regio Amersfoort